Ειδοποίηση: Η Google θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα να διαγράφει λογαριασμούς

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ξεκινώντας από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου του 2023, η Google θα αρχίσει να διαγράφει προσωπικούς λογαριασμούς που παραμένουν ανενεργοί για δύο συνεχόμενα χρόνια. Σε περίπτωση λοιπόν που έχετε κάποιον τέτοιο ανενεργό λογαριασμό που δεν θέλετε ωστόσο να χάσετε, αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία να τον σώσετε, μιας και η διαγραφή είναι μόνιμη δεν μπορεί να αναστραφεί μελλοντικά.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρεία υποστηρίζει ότι τα ανενεργά αυτά προφίλ αποτελούν εύκολους στόχους για hackers, καθώς πιθανότατα χρησιμοποιούν παρωχημένους κωδικούς πρόσβασης και είναι επίσης ευάλωτα σε spam, phishing, και άλλες μορφές ψηφιακών επιθέσεων.

Για να αποφευχθεί η ακούσια διαγραφή λογαριασμών, η Google έχει αρχίσει να αποστέλλει υπενθυμίσεις μέσω email στους κατόχους ανενεργών λογαριασμών που προορίζονται για διαγραφή. Τα email ενημερώνουν τους χρήστες για την επικείμενη διαγραφή των λογαριασμών τους για λόγους ασφαλείας, με στόχο την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων και την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης από τρίτους.

Σε περίπτωση διαγραφής, η Google σχεδιάζει να αφαιρέσει όλα τα δεδομένα που βρίσκονται στις υπηρεσίες της και τα οποία συνδέονται με τον εκάστοτε λογαριασμό. Αυτό σημαίνει πως θα χαθούν όλα τα e-mails από το Gmail, τα έγγραφα από το Docs, τα αρχεία από το Drive, κλπ. Ωστόσο, τα βίντεο που έχουν ανέβει στο YouTube δεν θα διαγραφούν.

100% εγγύηση παραλαβής

Ολα τα προίόντα στέλνονται με courier

Εύκολη επιστροφή εντός 14 ημερών

Επιστροφή χρημάτων εντος 30 ημερών

100% Ασφάλεια συναλλαγών

PayPal / MasterCard / Visa

Εγγύηση Επισκεύων

Εγγύηση εφόρου ζωής στις επισκεύες μας