Καλάθι Αγορών

Παρουσιαση των νεων μοντελων της Apple

Νέα φήμη για το σχεδιασμό του Apple iPhone 14 Pro

Τι θα γίνει τελικά με το notch;

Απέχουμε μόλις μερικά εικοσιτετράωρα από την επίσημη αποκάλυψη των ολοκαίνουργιων iPhone 14, αφού το event της Apple έχει δρομολογηθεί για τις 7 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, τώρα, μια φήμη της τελευταίας στιγμής έρχεται να ανατρέψει μια βασική πληροφορία που ξέραμε εδώ και καιρό σχετικά με το Pro μοντέλο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι φήμες και οι διαρροές υποστήριζαν εδώ και μήνες πως το iPhone 14 Pro θα αφήσει στο παρελθόν το μεγάλο notch στο πάνω μέρος της συσκευής και αντιθέτως θα έχει δύο μικρότερα notches εντός της οθόνης, ένα κυκλικό για την κάμερα και ένα μακρόστενο σε σχήμα χαπιού για το hardware που είναι απαραίτητο για το FaceID σύστημα. Το design αυτό αναφέρεται ως ‘hole + pill’, αλλά τελικά φαίνεται πως οι σχεδιαστές της Apple προτίμησαν κάτι διαφορετικό.

Αναλυτικότερα, μια νέα διαρροή από το MacRumors, την οποία ήρθε με τη σειρά του να υποστηρίξει και ο έμπιστος ρεπόρτερ του Bloomberg, Mark Gurman, επισημαίνει πως το iPhone 14 Pro θα έχει τελικά ένα μόνο μακρόστενο notch σχήματος χαπιού στο  πάνω μέρος. Σύμφωνα με την πηγή του MacRumors, η Apple προτίμησε να απενεργοποιήσει τα pixels ανάμεσα στα δύο notches για να δημιουργήσει ένα ενιαίο μαύρο χώρο, ο οποίος θα αποσπά λιγότερο τον χρήστη.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως με τη σειρά του, το 9to5Mac επισημαίνει πως η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το χώρο μεταξύ των δύο εγκοπών για να δείχνει τις πράσινες και πορτοκαλί ενδείξεις πως χρησιμοποιείται το μικρόφωνο ή η κάμερα, τα οποία μέχρι τώρα προβάλλονται στο status bar. Το μέσο αναφέρει ότι οι χρήστες θα μπορούν να πατούν στις ενδείξεις για να βλέπουν μια λίστα με τις εφαρμογές που έχουν πρόσβαση είτε στο μικρόφωνο είτε στην κάμερα. Τέλος, το ρεπορτάζ του τονίζει επίσης ότι η εφαρμογή της κάμερας του iPhone ενδέχεται να δεχθεί έναν μικρό επανασχεδιασμό, με την επεκτάσιμη γραμμή ελέγχου να μετακινείται στο επάνω μέρος της οθόνης.

Όπως και να ‘χει, απομένουν μόλις μερικές ημέρες για την επίσημη παρουσίαση, οπότε σύντομα θα λυθούν όλες οι απορίες για τη νέα γενιά των iPhone.
Πηγη: Unboxholics
100% εγγύηση παραλαβής

Ολα τα προίόντα στέλνονται με courier

Εύκολη επιστροφή εντός 14 ημερών

Επιστροφή χρημάτων εντος 30 ημερών

100% Ασφάλεια συναλλαγών

PayPal / MasterCard / Visa

Εγγύηση Επισκεύων

Εγγύηση εφόρου ζωής στις επισκεύες μας