Καλάθι Αγορών

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ Mac!

Το πρώτο εσωτερικό chip Mac της εταιρείας, βασισμένο στα chip της σειράς Α που χρησιμοποιεί στα iPhone και τα iPad εδώ και χρόνια, ονομάζεται M1. Ο Κουκ το περιέγραψε ως «μακράν το πιο ισχυρό chip που έχουμε δημιουργήσει ποτέ».
Η εταιρεία παρουσίασε τρεις νέες συσκευές που τροφοδοτούνται από τα chip M1.

 

 

MacBook Air

Η Apple χρησιμοποίησε τα νέα chip για να επανεκκινήσει έναν από τους δημοφιλέστερους φορητούς υπολογιστές της.
Το νέο MacBook 13-ιντσών είναι η πρώτη συσκευή της Apple που τροφοδοτείται από το νέο chip M1, το οποίο η εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα το κάνει “έως και τρεισήμισι φορές πιο γρήγορo” από τα προηγούμενα μοντέλα – και έως και τρεις φορές πιο γρήγορo από ό, τι ένα συγκρίσιμο φορητό υπολογιστή των Windows. Επίσης, προσφέρει έως 18 ώρες «αντοχή» σε συνεχή αναπαραγωγή video.

 

MacBook Pro

Η Apple προσθέτει επίσης το νέο chip σε ένα από τα υψηλότερα πρότυπά της.
Η M1 θα τροφοδοτεί τώρα το 13-ιντσών MacBook Pro, ενισχύοντας περαιτέρω την απόδοση και την ταχύτητά του. Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που ενεργοποιούνται από το νέο chip περιλαμβάνουν την γρηγορότερη αναπαραγωγή για το βίντεο 8K και τις καλύτερες ικανότητες εκμάθησης μηχανών.

 

 

Τα νέα chip επιτρέπουν επίσης αυτό που η Apple λέει ότι είναι «η μακρύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας πάντα σε ένα Mac.» Το νέο Pro είναι σε θέση 17 ώρες περιήγησης στο web και 20 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

Mac Mini

Η τελευταία συσκευή που τροφοδοτείται από τα εσωτερικά chip είναι ο επιτραπέζιος υπολογιστής της Apple, το Mac mini.
Είναι εξοπλισμένο με θύρες USB-C που του επιτρέπουν να συνδεθεί σε μια οθόνη της επιλογής σας, προσφέρει μια εναλλακτική λύση υψηλότερης απόδοσης για τους χρήστες που προτιμούν να εργάζονται σε μεγαλύτερες οθόνες.

100% εγγύηση παραλαβής

Ολα τα προίόντα στέλνονται με courier

Εύκολη επιστροφή εντός 14 ημερών

Επιστροφή χρημάτων εντος 30 ημερών

100% Ασφάλεια συναλλαγών

PayPal / MasterCard / Visa

Εγγύηση Επισκεύων

Εγγύηση εφόρου ζωής στις επισκεύες μας