Καλάθι Αγορών

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΑ


ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΑ-USED CELL PHONES

Είναι δύσκολο να αποχωριστείς την αγαπημένη σου συσκευή σε περίπτωση που εμφανιστεί οποιαδήποτε βλάβη. Όμως, όταν το κόστος επισκευής της είναι πολύ ακριβό δεν έχεις άλλη επιλογή. Στο House Of Service μπορείτε να αποκτήσετε ένα νέο smartphone για εσάς και να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα εάν αγοράσετε μεταχειρισμένο κινητό τηλέφωνο.

  • Μεταχειρισμένο κινητό σημαίνει ότι μπορεί να έχει ίσως κάποιες φθορές οι οποίες με μια καινούργια θήκη προστασίας αλλά και ένα τζάμι προστασίας καλύπτονται  πολύ εύκολα, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο λειτουργικό σύστημα του κινητού που θα επιλέξετε.

Η αγορά των μεταχειρισμένων κινητών πλέον έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ και ο λόγος είναι η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας. Ωστόσο, αν απευθυνθείς στο House Of Service σίγουρα θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη που αναζήτας σχετικά με τις μεταχειρισμένες συσκευές.

 

  • Όλες οι συσκευές ελέγχονται 100% για την σωστή λειτουργία τους, πριν προσδιοριστούν προς πώληση.

 

Οι λόγοι που πρέπει να αγοράσεις μεταχειρισμένο κινητό από το House Of Service είναι γιατί σου προσφέρουμε:

  1. Εγγύηση λειτουργικότητας για 3 μήνες.
  2. Ποιοτικές συσκευές σε πολύ καλή κατάσταση.
  3. Ανταγωνιστικές και χαμηλές τιμές.
  4. Ποικιλία συσκευών καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σου.

Πρόσθετες Υπηρεσίες:

Αντικατάσταση οθόνης (επιπλέον 70 ευρώ στην τιμή αγοράς του κινητού) για 1 χρόνο.

 

 

ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

  • Η εγγύηση του καταστήματος δεν καλύπτει βλάβες οι οποίες προέρχονται από κακή χρήση, πτώση, υγρασία, παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένα service και η συσκευή τίθεται αυτόματα << εκτός εγγύησης >>.
  • Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο αν οι συσκευές που πρόκειται να επιστραφούν είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση (σφραγισμένα, δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία) που παρελήφθησαν και συνοδεία της εγγύησης εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αγοράς.
  • Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αλλαγή του προϊόντος πρέπει πρώτα να ελεγχθεί από το τεχνικό τμήμα του καταστήματος ώστε να πιστοποιηθεί η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος.
100% εγγύηση παραλαβής

Ολα τα προίόντα στέλνονται με courier

Εύκολη επιστροφή εντός 14 ημερών

Επιστροφή χρημάτων εντος 30 ημερών

100% Ασφάλεια συναλλαγών

PayPal / MasterCard / Visa

Εγγύηση Επισκεύων

Εγγύηση εφόρου ζωής στις επισκεύες μας