Η Apple ετοιμάζει έξυπνο δαχτυλίδι!

Μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που είχε η δημιουργία έξυπνων ρολογιών τα οποία εκτός από το ΝΑ δείχνουν την ώρα καταγράφουν ζωτικές λειτουργίες του κατόχου τους και λειτουργούν επίσης ως κινητά τηλέφωνα για κλήσεις και προβολή μηνυμάτων η βιομηχανία της τεχνολογίας κινείται με ταχύτητα στη δημιουργία μιας νέας αγοράς, αυτής των έξυπνων δαχτυλιδιών.

 

Πρόκειται για δαχτυλίδια που θα μοιάζουν με… βέρες τα οποία όπως και τα έξυπνα ρολόγια θα μπορούν να καταγράφουν ιατρικού χαρακτήρα δεδομένα αλλά και να παρέχουν υπηρεσίες όπως να μπορεί να κάνει κάποιος πληρωμές με το δαχτυλίδι όπως το κάνει για παράδειγμα, με το κινητό του τηλέφωνο. Διάφορες νεοφυείς εταιρείες έχουν σχεδιάσει τέτοιου είδους δαχτυλίδια ενώ από τους τεχνολογικούς κολοσσούς εκείνη που έχει ανακοινώσει ότι θα ρίξει εντός του 2024 στην αγορά ένα τέτοιο δαχτυλίδι είναι η Samsung.

Η Apple ετοιμάζεται σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες να μπει δυναμικά σε αυτή την αγορά παρουσιάζοντας πολύ σύντομα τη δική της πρόταση. Η Apple έχει καταθέσει στην αρμόδια υπηρεσία των ΗΠΑ την πατέντα της για ένα τέτοιο δαχτυλίδι που θα διαθέτει οθόνη αφής χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό τι δυνατότητες θα έχει.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι το δαχτυλίδι θα συνδέεται με όλο το οικοσύστημα της Apple δηλαδή τους υπολογιστές της, τα κινητά της τηλέφωνα, την streaming τηλεοπτική της πλατφόρμα, το σύστημα εικονικής πραγματικότητας, το σύστημα καταγραφής δεδομένων Fitness και το σύστημα πληρωμών Apple Pay.

Πηγή: Naftemporiki
100% εγγύηση παραλαβής

Ολα τα προίόντα στέλνονται με courier

Εύκολη επιστροφή εντός 14 ημερών

Επιστροφή χρημάτων εντος 30 ημερών

100% Ασφάλεια συναλλαγών

PayPal / MasterCard / Visa

Εγγύηση Επισκεύων

Εγγύηση εφόρου ζωής στις επισκεύες μας