Καλάθι Αγορών

Η Apple ανακοίνωσε το iOS 16 για τα iPhone ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αρχικά, η εταιρία επισήμανε ότι έκανε τεράστια δουλειά όσον αφορά το lock screen (οθόνη κλειδώματος) του iPhone και φέρνει πολλές νέες επιλογές για να το φέρετε στα γούστα σας. Έτσι, με το iOS 16 θα μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση της ώρας, να βάλετε διάφορα widgets, να αλλάξετε τα χρώματα, να βάλετε φίλτρα και να έχετε πολλά αποθηκευμένα lock screens στο κινητό σας. Η οθόνη κλειδώματος θα αναδιοργανώσει και τα notifications, τα οποία θα βρίσκονται πλέον στο κάτω μέρος της οθόνης, έτσι ώστε να μην είναι στη μέση και χαλάσει “την αισθητική” του wallpaper σας.

Η Apple επιβεβαίωσε ότι με το iOS 16 οι χρήστες θα μπορούν πλέον να κάνουν “edit” ένα μήνυμα στο iMessage που μπορεί να είχε ορθογραφικό λάθος ή να αλλάξουν μία λέξη που στάλθηκε ίσως κατά λάθος, ενώ παράλληλα θα μπει και η επιλογή για να διαγράφετε τελείως ένα μήνυμα.

Η εταιρία βελτίωσε και το Focus mode επιτρέποντας πλέον στους χρήστες να συνδέουν διάφορες λειτουργίες με το ανανεωμένο lock screen και παράλληλα να το αλλάζουν απλά με ένα swipe, ανάλογα την οθόνη κλειδώματος που έχουν.

Το iCloud Shared Photo Library σάς επιτρέπει να κάνετε share τις φωτογραφίες που επιθυμείτε με την οικογένειά σας. Πρόκειται για ένα διαφορετικό iCloud library που μπορείτε να προσκαλέσετε τα άτομα της οικογένειάς σας και απευθείας να βλέπουν τις φωτογραφίες που θέλετε εσείς. Μάλιστα, μέσα από την εφαρμογή της κάμερας, θα υπάρχει μία νέα επιλογή που αν την επιλέξετε, η φωτογραφία ή το βίντεο που θα τραβήξετε θα πάει απευθείας στο iCloud Shared Photo Library.

Η Apple επιβεβαίωσε πως αναβαθμίσεις θα λάβουν και οι εφαρμογές “Home” και “Car”, με την πρώτη να επανασχεδιάζεται με νέες κατηγορίες, νέα διάταξη και να είναι πιο εύκολο να ρυθμίσετε τις συσκευές σας ή περιηγηθείτε σε αυτές. Από την άλλη, η νέα έκδοση του Car θα περιλαμβάνει υποστήριξη για να ελέγχετε όλα τα συστήματα των οχημάτων, όπως το ταμπλό και άλλα. Μάλιστα, αυτή η έκδοση θα υποστηρίζεται από το 98% των αυτοκινήτων.

Τέλος, αναβαθμίσεις και αλλαγές θα δουν και άλλες εφαρμογές, ενώ θα διατεθούν νέες επιλογές για το Memoji σας, αλλά θα έρθει και το Quick Note για να γράφετε ό,τι θέλετε “on the fly” όπως τα iPad.

Πηγη: Unboxholics

 

100% εγγύηση παραλαβής

Ολα τα προίόντα στέλνονται με courier

Εύκολη επιστροφή εντός 14 ημερών

Επιστροφή χρημάτων εντος 30 ημερών

100% Ασφάλεια συναλλαγών

PayPal / MasterCard / Visa

Εγγύηση Επισκεύων

Εγγύηση εφόρου ζωής στις επισκεύες μας