ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ BASEUS MIRROR LAKE SUPERFAST WHITE 3.0 USB / USB TYPE-C 18W

17.00

Εξαντλημένο

Δυνατότητες

  • Επιστροφή προϊόντος μεσα σε 14 μέρες
  • Αποστολή την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ασφάλεια συναλλαγών

Έξυπνος φορτιστής με ευρωπαϊκή υποδοχή και υποστήριξη για πολλές τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης. Ένα μικρό gadget εξοπλισμένο με 2 θύρες: USB-C PD και USB. Ιδανικό για την ανανέωση της ενέργειας των κινητών συσκευών όπως τα smartphones, τα tablet ή ακόμα και οι φορητοί υπολογιστές. Φόρτιση υπό έλεγχο – Χάρη στην ένδειξη τάσης και έντασης φόρτισης, γνωρίζουμε πάντα με ποια ισχύ ανανεώνεται η ενέργεια του εξοπλισμού μας. Σύνοψη γρήγορης φόρτισης – Το εξάρτημα υποστηρίζει όλες τις πιο δημοφιλείς τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης.

Επίσης για φορητούς υπολογιστές – η τεχνολογία PD σας επιτρέπει να φορτίζετε όχι μόνο τα smartphones, αλλά και τους φορητούς υπολογιστές που διαθέτουν θύρα USB-C. Με το κατάλληλο καλώδιο, ο προσαρμογέας παρέχει μια ταχύτητα φόρτισης συγκρίσιμη με την κλασική τροφοδοσία ρεύματος. 2 συσκευές ταυτόχρονα – 2 θύρες που επιτρέπουν τη σύνδεση και έτσι ανανεώνουν την ενέργεια των 2 συσκευών ταυτόχρονα!

Η συσκευή σας θα πάρει ακριβώς την ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος που χρειάζεται για να ανακτήσει τη δύναμή της στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, χωρίς τον κίνδυνο βλάβης της μπαταρίας. 

Πλήρης προστασία τόσο για το εξάρτημα όσο και για τον εξοπλισμό που φορτίζεται. Η απόδειξη ενός φορτιστή υψηλής κατηγορίας είναι επίσης το πιστοποιητικό 3C, το οποίο το gadget μπορεί να καυχηθεί. Ευρεία περιοχή τάσης τροφοδοσίας – Το εύρος τάσης 100 – 240V σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον προσαρμογέα σε όλο τον κόσμο χωρίς προβλήματα. Με το σωστό προσαρμογέα, μπορείτε να το πάρετε σε κάθε ταξίδι!

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκεύαστης

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ BASEUS MIRROR LAKE SUPERFAST WHITE 3.0 USB / USB TYPE-C 18W”