Καλάθι Αγορών

Το iPhone 6 είναι τώρα στην “Vintage” λίστα της Apple

Η Apple ενημέρωσε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα την “Vintage” λίστα του site της, με τα “απαρχαιωμένα” προϊόντα της, όπου εκεί υπάρχουν καταγεγραμμένες όλες οι παλιές συσκευές της, από iPhoneiPod μέχρι iMac και ό,τι άλλο φαντάζεστε.

Έτσι, η εταιρία έκανε update αυτή τη λίστα με το θρυλικό -για πολλούς- iPhone 6, μιας και έχουν περάσει περισσότερα από πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που η συσκευή ήταν προς πώληση (από την ίδια). Αυτό το κινητό κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2014, μαζί με το iPhone 6 Plus και σταμάτησε να πωλείται επίσημα το 2016, όταν κυκλοφόρησε το iPhone 7.

Μετά από λίγο καιρό, το iPhone 6 βρέθηκε ξανά στα ράφια των καταστημάτων σε επιλεγμένες χώρες, ως μία low-budget συσκευή και βρισκόταν εκεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2018. Να σας υπενθυμίσουμε πως το μεγάλο αδερφάκι του, το iPhone 6 Plus μπήκε στην Vintage λίστα της Apple πριν από λίγους μήνες.

Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus τα πήγαν περίφημα σε πωλήσεις και ήταν οι πρώτες συσκευές της Apple που έφεραν την υποστήριξη του Apple Pay, ενώ ήταν επίσης η πρώτη χρόνια τότε που είδαμε δύο μεγέθη τηλεφώνων από την εταιρία. Η Apple από εκεί και έπειτα συνέχισε με αυτή τη στρατηγική (δύο μεγέθη) και σε άλλα τηλέφωνά της, όπως τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

 

Πηγη: Unboxholics
100% εγγύηση παραλαβής

Ολα τα προίόντα στέλνονται με courier

Εύκολη επιστροφή εντός 14 ημερών

Επιστροφή χρημάτων εντος 30 ημερών

100% Ασφάλεια συναλλαγών

PayPal / MasterCard / Visa

Εγγύηση Επισκεύων

Εγγύηση εφόρου ζωής στις επισκεύες μας