Καλάθι Αγορών

Το iPhone 15 Pro Max δε θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο όπως τα υπόλοιπα τηλέφωνα

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα iPhone 15 τον Σεπτέμβριο και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές προβλέψεις που έκανε γνωστός αναλυτής και τις μεταφέρει το 9to5mac. Τα νέα iPhone πρόκειται να κυκλοφορήσουν λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση τους, αλλά σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή, η Apple πρόκειται να καθυστερήσει την κυκλοφορία του μεγάλου μοντέλου.

Όπως μαθαίνουμε από το συγκεκριμένο site, το iPhone 15 Pro Max ή αλλιώς iPhone 15 Ultra (σύμφωνα με άλλες φήμες ίσως η ονομασία του αλλάξει) θα καθυστερήσει από τρεις έως και τέσσερις εβδομάδες να κυκλοφορήσει. Αυτό σημαίνει ότι εάν τα iPhone 15, iPhone 15 Plus και iPhone 15 Pro έρθουν προς τα τέλη του Σεπτεμβρίου, το Pro Max μοντέλο ίσως γίνει διαθέσιμο προς τα τέλη του Οκτώβρη.

Η Apple αναμένεται να αναβαθμίσει αισθητά τους αισθητήρες του iPhone 15 Pro Max, το οποίο θα φέρει και ένα periscope φακό που θα φέρει καλύτερο οπτικό ζουμ στο τηλέφωνο και θα αντικαταστήσει το 3x που έχουμε τώρα. Το iPhone 15 Pro δε θα λάβει αυτή την αναβάθμιση και όπως αναφέρουν πηγές του 9to5mac, οι προμηθευτές της Apple δεν είναι ακόμα έτοιμοι για να φέρουν έγκαιρα τον αισθητήρα του Pro Max και αυτό ίσως φταίει για την καθυστέρηση 3-4 εβδομάδων.

Το μεγάλο event της Apple πρόκειται να πραγματοποιηθεί όπως λένε πολλές φήμες στις 12 ή στις 13 Σεπτεμβρίου και εκεί θα γίνουν γνωστά τα πάντα για τα επόμενα τηλέφωνα της εταιρίας. Οπότε καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη έως ότου ανακοινωθούν επίσημα.

Πηγή: Unboxholics

100% εγγύηση παραλαβής

Ολα τα προίόντα στέλνονται με courier

Εύκολη επιστροφή εντός 14 ημερών

Επιστροφή χρημάτων εντος 30 ημερών

100% Ασφάλεια συναλλαγών

PayPal / MasterCard / Visa

Εγγύηση Επισκεύων

Εγγύηση εφόρου ζωής στις επισκεύες μας