Καλάθι Αγορών

Νέα μέτρα ασφαλείας για άτομα νεαρής ηλικίας απο το Instagram

To Instagram θα αρχίσει να απαιτεί από τους χρήστες να επιβεβαιώνουν τις ημερομηνίες γέννησής τους, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας για νέα μέτρα ασφαλείας για άτομα νεαρής ηλικίας, ανέφερε η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα.

Το Instagram έχει διερευνήσει το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας έκδοσης της εφαρμογής του για παιδιά κάτω των 13, προκαλώντας αντιδράσεις από τον χώρο της πολιτικής, καθώς, όπως είχαν πει κοινοβουλευτικοί, το Facebook (στο οποίο ανήκει το Instagram), «έχει ξεκάθαρο ιστορικό αποτυχίας ως προς την προστασία των παιδιών στις πλατφόρμες του».

Το Instagram ανέφερε σε ανάρτησή του πως θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες για να «διασφαλίσει πως παρέχουμε τις σωστές εμπειρίες στο σωστό ηλικιακό γκρουπ». Τον προηγούμενο μήνα η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι θα έβαζε ως προεπιλογή στους χρήστες κάτω των 16 τους «private» λογαριασμούς όταν εγγράφονται στην πλατφόρμα.

Όπως έγινε γνωστό, θα ζητούνται από τους χρήστες οι ημερομηνίες γενεθλίων τους όταν ανοίγουν το Instagram και μετά δεν εμφανίζονται pop-ups εάν ο χρήστης δεν βάζει την ημερομηνία γέννησής του. Σε κάποια φάση, χρήστες θα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλουν την ημερομηνία για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή, είπε το Instagram. Οι αλλαγές αυτές θα επηρεάζουν μόνο χρήστες του Instagram που δεν έχουν βάλει ήδη την ημερομηνία.

Το Instagram παραδέχτηκε πως γνωρίζει ότι κάποιοι χρήστες ίσως να βάζουν μια ψεύτικη ημερομηνία γέννησης, και είπε ότι αναπτύσσει νέες τεχνολογίες για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων.

 

πηγη: naftemporiki.gr

100% εγγύηση παραλαβής

Ολα τα προίόντα στέλνονται με courier

Εύκολη επιστροφή εντός 14 ημερών

Επιστροφή χρημάτων εντος 30 ημερών

100% Ασφάλεια συναλλαγών

PayPal / MasterCard / Visa

Εγγύηση Επισκεύων

Εγγύηση εφόρου ζωής στις επισκεύες μας