Καλάθι Αγορών

Η Apple μάλλον θα αφήσει στο παρελθόν τα πλαϊνά κουμπιά όπως τα ξέρετε στο iPhone 15

Η Apple μάλλον θα αφήσει στο παρελθόν τα πλαϊνά κουμπιά όπως τα ξέρετε στο iPhone 15.

Η Apple φαίνεται ότι σκοπεύει να κάνει σημαντικές αλλαγές στα iPhone 15 Pro, αυξάνοντας και τις τιμές τους όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, στα επόμενης γενιάς μοντέλα η εταιρεία σχεδιάζει να αντικαταστήσει τα φυσικά κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης του ήχου, αλλά και το κουμπί για το κλείδωμα και την απενεργοποίηση/ενεργοποίηση με solid-state κουμπιά. Η κίνηση αυτή θεωρείται ως ένας τρόπος να διαφοροποιηθούν περεταίρω Pro μοντέλα από τα απλά iPhone 15, τα οποία αναμένεται να αποκτήσουν τον ίδιο σχεδιασμό και την ίδια λειτουργικότητα με τα τρέχοντα iPhone 14 Pro μοντέλα, όπως για παράδειγμα το Dynamic Island και τη 48 megapixel κάμερα.

Τα solid-state κουμπιά στα iPhone 15 Pro μοντέλα θα παρέχουν απτική ανάδραση παρόμοια με το solid-state Home button των iPhone 7 και iPhone 8. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί τις λεγόμενες Taptic Engines για να παρέχει φυσική ανατροφοδότηση στους χρήστες κατά το πάτημα των «κουμπιών». Στην πραγματικότητα όμως, τα κουμπιά παραμένουν πάντα στη θέση τους, χωρίς να υφίσταται καμία φυσική κίνηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη αντοχή στα υγρά, καθώς και αυξημένη ανθεκτικότητα για τη συσκευή συνολικά.

Φυσικά, μιας και η κυκλοφορία του iPhone 15 απέχει ακόμη αρκετούς μήνες, η Apple θα μπορούσε να αλλάξει τα σχέδιά της, αν συναντήσει εμπόδια. Το μόνο σίγουρο είναι πως η εταιρεία επιδιώκει να κάνει σημαντικές αλλαγές στα iPhone 15 Pro προκειμένου να ενισχύσει τις πωλήσεις τους και να διατηρήσει έναν παράγοντα διαφοροποίησης μεταξύ των Pro και των τυπικών μοντέλων, η πορεία των οποίων ήταν απογοητευτική φέτος. Μάλιστα, οι μειωμένες πωλήσεις του iPhone 14 Plus ευθύνονται εν μέρει για όλες αυτές τις δραστικές αποφάσεις, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει έχουν «προβληματίσει σοβαρά» την Apple.

 

 

Πηγή: Unboxholics
100% εγγύηση παραλαβής

Ολα τα προίόντα στέλνονται με courier

Εύκολη επιστροφή εντός 14 ημερών

Επιστροφή χρημάτων εντος 30 ημερών

100% Ασφάλεια συναλλαγών

PayPal / MasterCard / Visa

Εγγύηση Επισκεύων

Εγγύηση εφόρου ζωής στις επισκεύες μας