Καλάθι Αγορών

Η Apple ανακοίνωσε τα δυο νέα Macbook Pro & τα νέα Airpods

Άλλη μια πολυαναμενόμενη παρουσίαση έγινε από την Apple και αφορούσε τα δύο νέα της μοντέλα φορητών υπολογιστών. Πρόκειται  για το MacBook Pro που κυκλοφορεί σε μια έκδοση με οθόνη 16 ιντσών και μια έκδοση με οθόνη 14 ιντσών. Τα δύο μοντέλα έρχονται με νέους επεξεργαστές (M1 Pro και M1 Max chips) που σύμφωνα με την εταιρεία είναι κατά 70% ταχύτεροι από τους προκατόχους τους.

Εκτός από τις στάνταρτ θύρες Thunderbolt τα νέα μοντέλα διαθέτουν υποδοχή κάρτας SD και θύρα HDMI για σύνδεση με άλλες συσκευές ή την τηλεόραση.  Διαθέτουν οθόνη liquid retina, μικρότερα bezels, notch στην κορυφή της συσκευής και ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz που θα προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το τι κάνει ο χρήστης. Οι δυνατότητες των μπαταριών των νέων μοντέλων είναι επίσης ξεχωριστές αφού φορτίζουν πλήρως σε περίπου 30 λεπτά και έχουν αυτονομία 21 ωρών.

Τα νέα MacBook Pro διαθέτουν επίσης 1080p FaceTime HD κάμερα και σύμφωνα με την εταιρεία «το καλύτερο σύστημα ήχου που έχει υπάρξει σε φορητό υπολογιστή». Η τιμή τους είναι και αυτή ανάλογη των δυνατοτήτων τους αφού το μοντέλο των 14 ιντσών θα αγγίζει τα δύο χιλιάδες δολάρια και το μοντέλο των 16 ιντσών θα αγγίζει τα 2,5 χιλιάδες δολάρια.

Όσον αφορά τα νέα AirPods της Apple είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και στο νερό και θα έχουν ορισμένες δυνατότητες ήχου που υπήρχαν και στα AirPods Pro. Όσο για την τιμή τους, θα κοστίζουν 179 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα από την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: Naftemporiki.gr
100% εγγύηση παραλαβής

Ολα τα προίόντα στέλνονται με courier

Εύκολη επιστροφή εντός 14 ημερών

Επιστροφή χρημάτων εντος 30 ημερών

100% Ασφάλεια συναλλαγών

PayPal / MasterCard / Visa

Εγγύηση Επισκεύων

Εγγύηση εφόρου ζωής στις επισκεύες μας